2012. március 7., szerda

Kicsit a cigány ételekről és a vendégvárásról…

Minden nép főzési kultúrájára igaz, hogy ételeit a tőle telhető maximális tökéletességgel készítette el, hiszen az ember egyik legfontosabb örömforrásáról beszélünk.
A cigány emberek szegény sorban éltek és bizony ennek megfelelően ételeik is egyszerűek, gyorsan elkészíthetőek voltak és nagyon kevés alapanyag kellett hozzájuk. Azt azonban elmondhatjuk és talán mind egyet is érthetünk benne, hogy az egyszerűség rejti magában az igazi szépséget, és ami szép, igaz is.
Ilyen igaz és valódi ízekkel, és szeretettel várjuk mindazokat, akiknek az érdeklődését felkeltette ez a vállalkozás.  A nemes célokkal felvértezett gondolatok mellett, a főzőcsoport a vendéglátás-vendégvárás élményét is próbálja nyújtani a hozzánk betévedőknek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése